ELEKTRIKER I VANLØSE

Når du foretrækker at vælge lokalt er elektriker Vanløse det rette valg. Din elektriker Vanløse er autoriseret og har mange års erfaring. Vi leverer altid god rådgivning og solidt håndværk til en fornuftig pris.

Ved problemer med el installationerne i hjemmet er det vigtigt at prioritere at få en autoriseret elektriker til at tjekke, problemernes omfang og komme med forslag til, hvad der skal gøres for at løse disse sikkert og effektivt.
Elektriker Vanløse er fagmand til fingerspidserne og har gennem årene hjulpet mange kunder med ar få styr på el installationer, der værste fald kunne have medført alvorlige skader på bygninger og personer.

Elektriker Vanløse – når du vil have orden i installationerne.

I mange ældre huse er installationerne af ældre dato og når man først får kigget el-installationerne efter i sømmene, er det ofte et virvar af ledninger og nedslidte installationer.
Defekte el-installationer er i alt for mange tilfælde årsag til brand og er der ligefrem anvendt ulovlige komponenter kan der opstå problemer med forsikringen, hvis uheldet skulle være ude.
Elektriker Vanløse er autoriseret og tilbyder et el-tjek til faste priser. På den måde undgår du og familen ubehagelige overraskelser i jeres nye hjem.

Vil du spare på strømmen? – så kontakt elektriker Vanløse for et energitjek.

Udover sikkerheden skal man ligeledes være opmærksom på, at gamle og nedslidte elinstallationer i ældre huse også tit er dyre installationer fra en tid, hvor energiforbrug, bæredygtighed og grøn energi endnu var ukendte begreber.
Få din elektriker i Vanløse til at foretage et energitjek, så vi kan hjælpe dig med at få overblik over, hvordan du kan tjene penge uden at røre en finger. Ofte er det en engangsinvestering at få omkonverteret husets gamle installationer til nye, energibesparende og sikre typer.

Ud over energieffektive installationer tilbyder elektriker Vanløse desuden en række intelligente løsninger, der hjælper familien med kun at bruge energien, når det er nødvendigt – dette sparer ligeledes familien for penge og naturen for ressourcer.

Vanløse elektriker hjælper med intelligent styring af dit elforbrug

Med en bevægelsessensor sikrer du, at lyset kun er tændt i rum og på arealer, når der er folk, der har brug for det. Kommer du hjem fra arbejde med masser af poser, taker og et par trætte børn, er det rart at lyset i gangen tænder helt af sig selv, så snart, du sætter nøglen i døren. Omvendt er der ingen grund til, at lyset brænder hele natten på badeværelset, når ungerne glemmer at slukke. Denne bevidsthed og mindre investering kan spare mange penge på elregningen.
Elektriker Vanløse sikrer at automatiske tænd og sluk installationer udføres korrekt og lovligt.

Har du brug for mere overordnet styring af dine kontakter leverer elektriker Vanløse styrbare kontakter som kommunikerer trådløst med hinanden – så behøver du kun at tænde/slukke et enkelt sted. Resten klares via radiosignaler mellem kontakterne. Den trådløse kommunikation betyder i øvrigt, at du ikke behøver at bekymre dig om at trække nye kabler, hvis din bolig har brug for nye kontakter.

BOOK EN ELEKTRIKER

Hos VELT har vi flere forskellige kompetencer indenfor forskellige dele af el-branchen. Du er velkommen til at booke en elektriker gennem formularen eller bruge den, hvis du har spørgsmål.