KOMPETENCER

Hos VELT har vi flere forskellige kompetencer indenfor forskellige dele af el-branchen. Af eksempler kunne nævnes opsætning af varmepumper, installation af data og antenne netværk til private og erhverv, alt indenfor almen el installation og service eller nyere typer af intelligente el installationer såsom f.eks IHC.


VELT sørger hele tiden for at bibeholde og videre udvikle vores kompetencer ved b.la. løbende at sende vores ansatte på relevante kurser. Dermed er VELT altid i stand til at tilbyde dig den optimale rådgivning og de bedste løsningsforslag når du står med en opgave.

Totalentreprise
Har du en større byggesag og vil du gerne slippe for alle de krævende ting , såsom f.eks koordinering af håndværker, udarbejdelse af tidsplan og planlægning af et byggeprojekt? Så kan VELT tilbyde at lave løsning hvor vi er total eller hovedentreprenør på en større byggesag.


Til de enkelte fagentrepriser har vi gennem længere oparbejdet et godt netværk af faste samarbejdspartnere. Disse samarbejdspartner benytter vi ved hovedentrepriser og dette er med til at sikre kunden en problemfri byggeproces, hvor professionelt håndværk er i fokus.

BOOK EN ELEKTRIKER

Hos VELT har vi flere forskellige kompetencer indenfor forskellige dele af el-branchen. Du er velkommen til at booke en elektriker gennem formularen eller bruge den, hvis du har spørgsmål.

Navn (skal udfyldes) *
 
Din E-mail (skal udfyldes) *
 
Adresse
Dit telefonnummer (skal udfyldes) *
 
Din besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Om os

​Hos VELT har vi flere forskellige kompetencer indenfor forskellige dele af el-branchen.

Certificering