PRISER

VELT bestræber sig på at have faste, lave, fordelagtige og gennemskuelige timepriser. Derfor er de nedenstående timepriser alt inkl, dvs servicevogn, moms osv. Dog vil der forekomme tillæg for evt. parkeringsafgift.

Vi fokuserer på vores kunders behov, samtidig med vi prøver at holde omkostningerne i bund. Ved indgåelse af serviceaftale kan nedenstående priser forhandles.

Vagtordning / Døgnvagt: Ved akut hjælp og assistance fra VELT, kan vi hjælpe dig indenfor få timer uden ekstrabetaling udover de overstående priser.

Vi står døgnet rundt klar til at hjælpe dig.

KLS-testrapport:
Som et led i din garanti for at det udførte arbejde, er sikkerhedsmæssigt korrekt udført, skal der ved hver opgave udarbejdes en SKS test rapport. Denne rapport koster 237,5 ,- kr inkl moms.

NB. Mindste faktureringstid er minimum 1 time og herefter takseres der pr. hver 15 min.

Vi er til enhver tid også leveringsdygtige i et uforpligtende tilbud, efter dine ønsker.

VELT bestræber sig på at have faste, lave, fordelagtige og gennemskuelige timepriser. Derfor er de nedenstående timepriser alt inkl, dvs servicevogn, moms osv.

Vi fokuserer på vores kunders behov, samtidig med vi prøver at holde omkostningerne i bund. Ved indgåelse af serviceaftale kan nedenstående priser forhandles.

Weekend og helligdage: 1.500 ,- i timen

Opstart

​Vi fakturerer en opstart pris på den første time – Dette inkludere kørsel i Storkøbenhavn og Hovedstadsområdet. Herefter faktureres alle øvrige timer, som normale timer.

1000 ,-

Normal åbningstid

​Inden for normal åbningstider

07.00 – 17.00 på hverdage

750 ,-

i timen​

Udenfor
​normal åbningstid

17.00-22.00 på hverdage​

1.500 ,-

i timen​

BOOK EN ELEKTRIKER

Hos VELT har vi flere forskellige kompetencer indenfor forskellige dele af el-branchen. Du er velkommen til at booke en elektriker gennem formularen eller bruge den, hvis du har spørgsmål.

Navn (skal udfyldes) *
 
Din E-mail (skal udfyldes) *
 
Adresse
Dit telefonnummer (skal udfyldes) *
 
Din besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt