BELYSNING

Belysning kan have mange forskellige betydninger. Det kan f.eks være med til at skabe en speciel stemning i et rum eller bidrage til at skabe en optimal udnyttelse af en given arbejdsplads.

VELT har flere års erfaring i rådgivning og udførelse af belysningsopgaver af næsten alle arter. I processen omkring rådgivning og projektering af belysningsopgaver sørger VELT altid for at kortlægge kundens behov, og herefter finde en løsning som opfylder dette behov på bedste måde. Om dette betyder dæmpning af lys, dagslysstyring eller automatisk tænding af lys, så har vi løsningen til din opgave.

LED belysning
Hos VELT har vi igennem længere tid installeret mange LED lyskilder for vores kunder. LED lyskilder er en nyere teknologi som erstatter konventionelle lyskilder som f.eks. glødepærer og halogen spots.

En af fordelene ved LED lyskilder er at de kan levere den samme mængde lys (konventionelle lyskilder), men de udvikler ikke nær så meget varme. Derved opnåes der en betragtelig energi besparelse ved benyttelse af LED lyskilder, faktisk i omegnen af 80 %. Derved kan den konventionelle lyskilde på 40 W erstattes med en 5 W LED lyskilde. Det betyder at en investering i LED lyskilder normalt betaler sig hjem i løbet af 3-5 år afhængig af antallet af brændetimer.

En anden fordel ved LED lyskilder er at de har en markant længere levetid, omkring 25.000 brænde timer, i forhold til konventionelle lyskilder, som normalt har en levetid på mellem 1.000-5.000 brænde timer.

VELT bruger kun LED lyskilder fra anerkendte producenter som f.eks. Philips eller Osram. Derved opnår en sikkerhed for at de lyskilder vi sætter, levere den korrekt lyskvalitet til alle typer af opgaver. Så hvis du overvejer at skifte til LED lyskilder, så kontakt endeligt VELT for et gratis foreslag til dette.​

BOOK EN ELEKTRIKER

Hos VELT har vi flere forskellige kompetencer indenfor forskellige dele af el-branchen. Du er velkommen til at booke en elektriker gennem formularen eller bruge den, hvis du har spørgsmål.

Navn (skal udfyldes) *
 
Din E-mail (skal udfyldes) *
 
Adresse
Dit telefonnummer (skal udfyldes) *
 
Din besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt