ENERGIOPTIMERING

I VELT har vi gennem uddannelse, kurser samt en masse hands on erfaring opbygget en bred viden inden for energioptimering af private boliger. Derfor tilbyder vi gratis rådgivning for private boligejere med henblik på en fremtidssikret energioptimering. Det kunne f.eks. være varmepumper, solceller, isoleringsformer, radiatorer, vinduer, LED belysning, intelligente bygnings installationer (IHC eller lign.).

Skal du for eksempel have udskiftet din boligs energikilde fra oliefyr til varmepumpe kan VELT samtidig med dimensionering af varmepumpen, lave en grundig analyse af om det kan betale sig at efterisolere, udskifte radiatorer, eller måske en helt tredje løsning.

Vi tilbyder desuden også gratis rådgivning om de forskellige muligheder for tilskudsordninger ved energirenoveringer. Vi søger også gerne tilskuddet på dine vegne mod en mindre andel af det samlede tilskud.

Det betyder at VELT kan tilbyde en komplet energiløsning, når du ønsker at energirenovere boligen. I sidste ende vil det betyde at du som boligejer opnår den bedst mulige komfort samtidig med de mest fordelagtige økonomiske investeringer.​

BOOK EN ELEKTRIKER

Hos VELT har vi flere forskellige kompetencer indenfor forskellige dele af el-branchen. Du er velkommen til at booke en elektriker gennem formularen eller bruge den, hvis du har spørgsmål.

Navn (skal udfyldes) *
 
Din E-mail (skal udfyldes) *
 
Adresse
Dit telefonnummer (skal udfyldes) *
 
Din besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt