IHC-INSTALLATIONER

Hvad er en IHC-installation? Ordet IHC står for Intelligent House Control og som det antyder, betyder det at IHC gør din el installation intelligent. Det betyder at du kan styre dine installationer såsom, lys og stikkontakter, på en anden og smarter måde end du ellers ville have kunnet ved en normal el installation.

Der er en lang række forskellige standard muligheder at vælge imellem som f.eks. sluk alt funktion, tidsstyring af genvindingssystem, lysdæmpning, automatisk tænding af lys for at forebygge indbrud, styring af lys via smartphone, trådløse kontakter osv. Det betyder bl.a. at en IHC installation der korrekt projekteret kan være med til at nedsætte energiforbruget betydligt for en husstand. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad der er muligt med en IHC installation. Prisen for en komplet ny IHC installation ligger omkring 40 % over hvad en almindelig el installation koster. Når VELT projektere en IHC installation foregår det i tæt samarbejde med kunden.

På den måde får VELT hurtigt afdækket kundens behov og ønsker, og kan dermed lave en løsning der skræddersyet til hver enkelt situation. Medarbejderne hos VELT har flere års erfaring med denne type af installationer og er samtidig løbende på kurser for at holde denne viden opdateret.

Ring til VELT for at hører mere omkring IHC installationer.​

BOOK EN ELEKTRIKER

Hos VELT har vi flere forskellige kompetencer indenfor forskellige dele af el-branchen. Du er velkommen til at booke en elektriker gennem formularen eller bruge den, hvis du har spørgsmål.

Navn (skal udfyldes) *
 
Din E-mail (skal udfyldes) *
 
Adresse
Dit telefonnummer (skal udfyldes) *
 
Din besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Om os

​Hos VELT har vi flere forskellige kompetencer indenfor forskellige dele af el-branchen.

Certificering