SOLCELLER

Med solceller på taget kan du producere din egen strøm og det kan være med til, at gøre dig mere uafhængig af de stigende elpriser. Samtidig er du med til at nedsætte det samlede energiforburg i Danmark,som er godt for miljøet.

Der findes mange forskellige solcelle producenter, som alle mener de kan levere de virkningsgrader og dermed levere det største udbytte af solen.

Ved VELT bruger vi kun solcelle produkter som er købt gennem anerkendte danske leverandører som garanterer for et bestemt udbytte igennem hele solcelle anlæggets levetid.

Derved opnår VELT’s kunder en sikkerhed for anlægget levere det de lovet på forhånd.VELT har flere års erfaring med projektering af solcelle anlæg og derfor hurtigt i stand til kortlægge vores kunders behov og derefter vælge den løsning som mest givtigt for kunden i pågældende situation.

Da reglerne omkring offentligt tilskud til solcelle anlæg hele tiden ændres kan det nemt variere hvilke løsninger der bedst.

Ring derfor altid til VELT for at få den nyeste opdatering inden for området.​

BOOK EN ELEKTRIKER

Hos VELT har vi flere forskellige kompetencer indenfor forskellige dele af el-branchen. Du er velkommen til at booke en elektriker gennem formularen eller bruge den, hvis du har spørgsmål.

Navn (skal udfyldes) *
 
Din E-mail (skal udfyldes) *
 
Adresse
Dit telefonnummer (skal udfyldes) *
 
Din besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Om os

​Hos VELT har vi flere forskellige kompetencer indenfor forskellige dele af el-branchen.

Certificering