VARMEPUMPER

Luft/vand varmepumper
En varmepumpe er et apparat der på en og samme tid giver varme og fjerner fugt i luften ved, at trække varmeenergi ud af luften. En varmepumpe består af 2 dele, en indedel og en udedel.

Udedellen gør det at den suger varmeenergien i luften udenfor og fører den til indedel’en, hvor den tilfører huset varme. Dette er den primære funktion i Danmark, men hvis det findes nødvendigt, kan varmepumpen om sommeren vendes automatisk så den i stedet for agere, som et aircondition anlæg og køler huset ned.

Der findes flere forskellige modeller af varmepumper som hver har sine fordele. Den brugte model er luft/luft modellen, men der findes også andre modeller såsom luft/vand eller vand/luft. For at opnå den bedste løsning skal der laves et individuel løsningsforslag til hver sag. Denne ydelse levere VELT i hvert tilfælde gratis forud for tilbudsgivning.

En løsning med en varmepumper er en miljøvenlig og billig måde, at varme et hus op på. Normalt kategorisere man varmepumper efter en såkaldt COP faktor. Det faktoren fortæller er, hvor meget dit anlæg vil producer af varme. En normal COP faktor ligger på omkring 4. Dvs for 1 krone energi du tilfører varmepumpen, får du for 4 kroner varmeenergi ud på den anden side. VELT bruger kun varmepumper fra store anerkendte producenter som f.eks. Panasonic eller Bosch.


Derved kan vi garentere at de produktere vi sætter op, levere hvad de lovede på forhånd.

Luft/vand varmepumper
Hvis du ønsker at udskifte din boligs energikilde tilbyder VELT to løsninger:

  • Luft til vand varmepumpe, eller
  • Jord til vand varmepumpe (jordvarme)

Begge løsninger er mulige at implementere i en allerede eksisterende bolig.

For de flestes tilfælde vil begge løsninger være en fornuftig økonomisk investering. Du vil kunne opnå væsentlige besparelser, og en god tilbagebetalingstid på investeringen.

Vi køber vores produkter via anerkendte producenter og bruger kun modeller som er gennemtestet og tilpasset det danske marked. Det kunne f.eks. være komplette løsninger fra Bocsh, Panasonic eller Mitsubishi.

Samtidig yder vi gratis rådgivning omkring de til en hver tid gældende muligheder for at søge om tilskud ved udskiftning af f.eks. Oliefyr eller el radiatorer. I henhold til lovgivningen skal personer, der arbejder på de kølekredsløb, som befinder sig i alle varmepumper, være i besiddelse af et kølecertifikat og være registreret i KMO. VELT’s medarbejder har været på den rette efteruddannelse og det er dermed din garanti for arbejdet bliver udført på en lovmæssig korrekt måde.​

BOOK EN ELEKTRIKER

Hos VELT har vi flere forskellige kompetencer indenfor forskellige dele af el-branchen. Du er velkommen til at booke en elektriker gennem formularen eller bruge den, hvis du har spørgsmål.

Navn (skal udfyldes) *
 
Din E-mail (skal udfyldes) *
 
Adresse
Dit telefonnummer (skal udfyldes) *
 
Din besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt