EL-INSTALLATIONER

El-installationen i et typisk hus den del af bygningen som sørger for at du kan få lys i dine lamper og strøm i dine stikkontakter. El installationen er opdelt i forskellgie grupper såsom

  • Eltavle
  • Elmåler
  • Kabler
  • Stikkontaker

Hver del har sin individuelle funktion. F.eks sørger eltavlen for der ikke opstår sikkerhedsmæssige fejl som er farlige for personer mens stikkontakter gør det muligt at bruge strømmen til noget nyttigt.

VELT udfører alle typer opgaver inden for el installationer. Det kunne være udskiftning af ny en eltavle, etablering af en ekstra stikkontakt eller tilslutning af en ny vaskemaskine. VELT er autoriseret el-installatør og dette er din sikkerhed for at det el arbejde der bliver udført, til enhver lever op til de gældende krav og love. Er din fejlstrømsafbryder forældet?

I år 2008 blev det et lovkrav at installere HPFI afbrydere ved nye installationer. Den simple forklaring på et fejlstrømsafbryders virkemåde er, at relæet overvåger om strømmen, der kommer ind i en elektrisk installation, svarer til den strøm, der går ud igen. Det betyder at hvis der sker en fejl i en installation vil den afbryder for strømmen inden der opstår en farlig situation.

En ny HPFI afbryder en langt bedre person sikkerhed end de tidligere FI eller HFI afbryder gør. HFI afbrydere er dog stadig tilladt i eksisterende installationer, men VELT anbefaler kraftigt at få disse testet for at tjekke om stadig levere den krævet person sikkerhed.

Kontakt VELT hvis du vil sikrer at din sikkerhed er i top.

BOOK EN ELEKTRIKER

Hos VELT har vi flere forskellige kompetencer indenfor forskellige dele af el-branchen. Du er velkommen til at booke en elektriker gennem formularen eller bruge den, hvis du har spørgsmål.

Navn (skal udfyldes) *
 
Din E-mail (skal udfyldes) *
 
Adresse
Dit telefonnummer (skal udfyldes) *
 
Din besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt